Αρχική Υπηρεσίες

Η Κίνηση στη Θεσσαλονίκη

KLEEMANN VideoGet the Flash Player to see this player.


Designed by:
Progressive Productions
Copyright @ 2009 - Χ.Μ.Ε. ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ Ο.Ε.
Υπηρεσίες

Εγκαταστάσεις

Έχοντας αποκομίσει την εμπειρία 34 χρόνων εξειδικευμένης εργασίας, έχουμε την δυνατότητα και ικανότητα να φέρουμε εις πέρας, οποιαδήποτε τύπου εγκατάσταση μας ζητηθεί, χρησιμοποιώντας τα πλέον αξιόπιστα και λειτουργικά συστήματα. Για την αξιοπιστία και την ποιότητα αυτών, εγγυόμαστε σαν εταιρεία για 15 ολόκληρα χρόνια, από την μέρα ολοκλήρωσης της εγκατάστασης, με την προϋπόθεση πως η συντήρηση γίνεται αποκλειστικά από την εταιρεία νας. Αρχή μας είναι, να παρέχουμε στους πελάτες μας την μεγαλύτερη δυνατή διασφάλιση για την εγκατάστασή τους.


Τοποθετούμε τα πιο αξιόπιστα και λειτουργικά εξαρτήματα, από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου και απαιτούμε από αυτές τις αυστηρότερες προδιαγραφές πιστοποιημένες από φορέα πιστοποίησης (TUV). Έχουμε επιλέξει την πιστοποίηση των εγκαταστάσεων μας κατά μονάδα (κάθε εγκατάσταση οδηγεί στην έκδοση και ενός ξεχωριστού πιστοποιητικού TUV) από τις μεγαλύτερες εταιρείες πιστοποίησης στον κόσμο.


Δεν έχουμε επιλέξει ένα ηχηρό και εντυπωσιακό ISO (ομαδική πιστοποίηση των εγκαταστάσεων) διότι δεν το εμπιστεύεται το κράτος, επιβάλλοντας στον πρώτο επανέλεγχο μετά από ένα έως έξι χρόνια την πιστοποίηση TUV για κάθε εγκατάσταση ξεχωριστά (κάτι το οποίο η εταιρεία μας το παρέχει από 1 έως 6 χρόνια νωρίτερα) αδιαφορώντας για το επιπλέον κόστος. Έτσι εξασφαλίζουμε στους κατασκευαστές πελάτες μας τη μέγιστη δυνατή διασφάλιση τους. Άλλωστε τα 15 χρόνια εγγύηση που δίνει η εταιρεία το επιβεβαιώνουν με κάθε τρόπο. Για το λόγο αυτό οι τιμές μας στον τομέα των εγκαταστάσεων είναι οι πλέον ανταγωνιστικές.


Συντήρηση

Η εταιρεία μας εξασφαλίζει 15 χρόνια εγγύηση και η συντήρηση των μονάδων γίνεται από το εξειδικευμένο και μόνιμο προσωπικό που απασχολούμε. Αρχή μας είναι η μόνιμη και διαρκής σχέση με τον πελάτη.


Βλάβες – Επισκευές

Αρχή της εταιρείας μας είναι να εξυπηρετεί τον πελάτη της άμεσα, 365 μέρες το χρόνο. Με γνώμονα αυτό, απασχολούμε μόνιμο προσωπικό,  το οποίο εκπαιδεύουμε ώστε άμεσα και αποτελεσματικά να μπορεί να παρέμβει όποτε χρειαστεί. Η 15ετή εγγύηση που προσφέρουμε, προδίδει και την εμπιστοσύνη που έχουμε στην ποιότητα των εγκαταστάσεων μας αλλά και την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του προσωπικού μας, λόγω της εκπαίδευσης που αποκτούν μέσω της KLEEMANN. Ταυτόχρονα αυξάνουμε και το επιχειρηματικό κύρος των πελατών μας, τόσο με τις εγγυήσεις -  διασφαλίσεις που παρέχουμε, αλλά και με την διαρκή και αποτελεσματική μας παρουσία, όποτε αυτή ζητηθεί.


Η μακρόχρονη πορεία μας, μας έχει διδάξει πως για το μόνο που μπορούμε να εγγυηθούμε, και το κάνουμε, είναι η εταιρική μας εργασία, μέσα από το πρίσμα της μακρόχρονης σχέσης που διατηρείται από την συντήρηση των εγκαταστάσεων από εξειδικευμένο προσωπικό για αυτό άλλωστε απορρίποτυμε κάθε είδους υπεργολαβίας διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

 

Τελευταία Νέα από Lifts.GR

Επισκεψιμότητα

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα20
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα178
mod_vvisit_counterΣυνολικά160343

Your IP: 3.215.182.81
,
Today: Απρ 06, 2020

Προμηθευτές

 • Logos προμηθευτών
 • Logos προμηθευτών
 • Logos προμηθευτών
 • Logos προμηθευτών
 • Logos προμηθευτών
 • Logos προμηθευτών
 • Logos προμηθευτών
 • Logos προμηθευτών
 • Logos προμηθευτών
 • Logos προμηθευτών
 • Logos προμηθευτών
 • Logos προμηθευτών
 • Logos προμηθευτών